Магній сірчанокислий

39.00 грн.

MgSO4*7H2O

Масова частка основної речовини , % ≥ 96

Mg, % - 9,5

MgO, % - 15,8

Сірка(S), % - 12,5

SO3 , % - 31,25

Залізо(Fe) , % - 0,19

B2O3, % - 0,5

Підживлювати цією сполукою можна різні овочі, ягоди й квіти. Культури, які найбільш вимогливі до марганцю: картопля, кукурудза, цукровий буряк, люцерна, зернобобові, овочеві, цитрусові та плодово-ягідні. При його використанні збільшується плодоносіння овочевих і декоративних культур.

Норми використання:

  • для замочування насіння норма складає 1 грам на 1 літр води;
  • для внесення в грунт весною - 3-5 грамів на 1 кв. м. під перекопування;
  • в період вегетаціі при внекорневій підгодівлі - 5-10 грамів на 8-10 літрів води.