Магній сірчанокислий
Магній сірчанокислий
0.00 грн.
MgSO4*7H2O
Масова частка основної речовини , % ≥ 96
Mg, % - 9,5
MgO, % - 15,8
Сірка(S), % - 12,5
SO3 , % - 31,25
Залізо(Fe) , % - 0,19
B2O3, % - 0,5
Підживлювати цією сполукою можна різні овочі, ягоди й квіти. Культури, які найбільш вимогливі до марганцю: картопля, кукурудза, цукровий буряк, люцерна, зернобобові, овочеві, цитрусові та плодово-ягідні. При його використанні збільшується плодоносіння овочевих і декоративних культур.
Норми використання:
- для замочування насіння норма складає 1 грам на 1 літр води;
- для внесення в грунт весною - 3-5 грамів на 1 кв. м. під перекопування;
- в період вегетаціі при внекорневій підгодівлі - 5-10 грамів на 8-10 літрів води.