Вплив гумату калію на вегетативний розвиток рослин, урожай і якість с/г продукції

ПШЕНИЦЯ (яра і озима) – збільшення врожайності в середньому на 10-15%; збільшення кущистості на 0,8-1%; маси насіння на 11-13%; маси кореневої системи на 40-60%; підвищення вмісту клейковини в зерні в середньому на 5%; підвищення якості клейковини; підвищення вмісту білка в зерні на 1,5-2%

ЯЧМІНЬ – збільшення врожайності в середньому на 12-15%; зростання польової схожості на 7-12%; збільшення довжини проростків на 20-25%; збільшення вмісту білка в зерні на 3%

ОВЕС – збільшення врожайності в середньому на 14-18%

РИС – збільшення енергії проростання на 4-8%; зростання схожості на 4-6%; збільшення озерненості мітелок; збільшення врожайності в середньому на 10-15%

ГРЕЧКА – збільшення схожості насіння на 12-17%; збільшення довжини проростків на 25-30%; збільшення врожайності насіння в середньому на 22-28%; збільшення виходу соломи на 25-27%; наростання листкової поверхні на 4,5-7,4 тис. м2; накопичення сирої біомаси в розрахунку на одну рослину на 167-507 г; накопичення сухої біомаси у розрахунку на одну рослину на 20-36 г; збільшення маси зерна з однієї рослини на 0,16-0,30 г

ПРОСО – збільшення довжини проростків на 20-25%; зростання польової схожості на 10-13%; збільшення врожайності насіння в середньому на 10-25%

ГОРОХ – збільшення довжини проростків на 20-25%; зростання польової схожості на 7-12%; збільшення врожайності в середньому на 12-14%

ЕСПАРЦЕТУ – збільшення врожайності насіння в середньому на 12-16%; збільшення врожайності зеленої маси в середньому на 38-50%; збільшення виходу сіна на 38-40%; зростання маси тисячі насінин на 0,33-1,4 грами; рясна поява бруньок відновлення, на яких з’являються додаткові пагони, листя багаторічних трав; зростання польової схожості на 17-20%; збільшення врожайності в середньому на 20%

Соняшник – збільшення врожайності в середньому на 10-20%

КУКУРУДЗА – зростання польової схожості на 15-17%; підвищення врожайності в середньому на 12-17%; збільшення врожайності зеленої маси до 20%; зростання площі робочої листової поверхні на 11-13%

ТОМАТИ – підвищення врожайності в середньому на 20-25%; збільшення вмісту сухих речовин на 2,8%; збільшення вмісту цукрів на 2,6%; збільшення вмісту вітаміну С на 2-3 мг; зниження кислотності на 3,4%

ОГІРКИ – збільшення схожості насіння на 17-20%; підвищення врожайності в середньому на 15-40%

ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ – підвищення врожайності в середньому на 15-30%

САЛАТ качаю – збільшення врожайності в середньому на 10-37%

МОРКВА – збільшення врожайності в середньому на 25-35%

РЕДИС – зростання схожості насіння на 16-18%; збільшення врожайності в середньому на 25-40%

ЛУК Ріпчастий – збільшення врожайності в середньому на 10-20%

КАРТОПЛЯ – збільшення врожайності в середньому на 15-22%; збільшення кількості товарних бульб на 8-10%; збільшення вмісту сухих речовин на 5-10%; збільшення вмісту крохмалю на 8-10%; збільшення вмісту вітаміну С в середньому на 5мг; зниження вмісту нітратів на 20-30%

КАПУСТА БІЛОКАЧАННА – зростання схожості на 17-18%; збільшення врожайності в середньому на 18-25%; збільшення крупності і щільності качанів; збільшення вмісту цукрів на 2-3%; збільшення вмісту вітаміну С на 4-5мг; збільшення виходу товарних качанів на 6%

ЦУКРОВИЙ БУРЯК – збільшення врожайності в середньому на 15-40%; збільшення вмісту цукру в коренеплодах на 0,8-2%; зростання доброякісності очищеного соку на 0,43-0,88%; збільшення виходу білого цукру на 0,40-0,61 тонни з гектара; зменшення втрати цукру в мелясі на 0,11-0,14%

КОРМОВИЙ БУРЯК – зростання схожості насіння на 17-18%; збільшення врожайності в середньому на 20%

ПЛОДОВІ зерняткові – збільшення врожайності в середньому на 20%

ВИНОГРАД – збільшення врожайності в середньому на 25-30%

КАВУН -збільшення врожайності в середньому на 50%

ДИНЯ – збільшення врожайності до 30%

ЦИТРУСОВІ – збільшення врожайності на 30-60%