Ефективність дії проти хвороб на с/г культурах

ПШЕНИЦЯ, ЯЧМІНЬ – зменшення ураження борошнистою росою в 2-3 рази, кореневої гнилі на 70%, септоріозом і фузаріозом – на 60-70%

СОНЯШНИК – зниження ураження пероноспорозом в 1,5 рази; сірою, білою і попелястою гнилями в 2,8 рази; сухою гниллю кошиків в 1,6 рази; вертіцелезом в 2,2 рази; іржею в 2 рази; фамозом в 1,8 рази

КУКУРУДЗА – зниження ураження пухирчастою сажкою на 30-40%; північним гельмінтоспоріозом на 40-60%; іржею на 70%

ОВЕС – зниження ураження корончатою іржею, борошнистою росою, кореневою гниллю на 70%

ГОРОХ – зменшення ураження борошнистою росою, іржею на 50%

ЦУКРОВИЙ БУРЯК – зниження ураження церкоспорозом в 2 -3,5 рази; пероноспорозом в 1,7 рази; борошнистою росою в 2,5 рази; іржею в 1,7 рази; фомозом в 1,6 рази; гниллю сердечка в 1,3 рази; коренеїдом в 1,5 рази

ТОМАТИ – зниження ураження фітофторозом в 1,4-2,9 рази; альтернаріозом в 1,6-2,9 рази; септориозом в 1,4-2 рази; чорною бактеріальною плямистістю в 1,5-2 рази

ОГІРКИ – зниження ураження пероноспорозом в 2 рази; бактеріозом в 2 рази; борошнистою росою в 1,9 рази; всиханням в 1,5 рази

КАРТОПЛЯ – зниження ураження фітофторозом в 3-6,6 рази; макроспориозом в 3, 3 – 12,5 разів; всиханням в 2,7 – 3,6 разів; паршею – на 40-50%; мокрою гниллю на 60-70%

ЦИБУЛЯ (на насіння) –  зниження ураження пероноспорозом на 45-80%

ЦИБУЛЯ РІПЧАСТА – зниження ураження пероноспорозом в 3,4 рази

ЯБЛУНЯ – зменшення ураження паршею на 40-60%

ВИНОГРАД – Зниження ураження мілдью в 1,6-2,3 рази; оїдіумом в 2 рази; сірою і білою гнилизною в 2,3 рази; антрокнозом в 3 рази